Skal ophavsretten afskaffes?

E-læring løber ganske ofte ind i juraen… Må vi mon offentliggøre det vi har lavet, må vi citere andres ting og hvad med billeder? Kan Creative Commons løse nogle af problemerne, og hvad stiller man op med alt det eksisterende materiale…

Jurister er heldigvis slet ikke så tørre og triste som deres rygte siger – Så det er som regel en underholdende affære, når UVBA-folkene folder sig ud – så ledes også i denne gang: 4. november holdt Forskningsnettet og UBVA årets symposium, i år med titlen “Skal ophavretten afskaffes?” Hele symposiet blev optaget og kan ses her, eller på Forskningsnettets hjemmeside, hvor der er meget mere om symposiet.

Tidligere på året (26. februar) var jeg i øvrigt til Forskningsnettet og UVBA’s fremragende overbygningskursus om ophavsret, de er gratis og kan varmt anbefales – og udbydes løbende, se mere og meld dig til her.

Tjek også forskningsnettets fine side om jura og e-læring hvor der er masser af hjælp og både sjove (!) og anskueliggørende videoer, det hele kan findes på http://www.forskningsnettet.dk/jura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *